Leo Bülow

saco

 

SACO - Videoproduktion


Hej Claudia! Tack för mötet här om dagen. Här kommer en liten sammanställning utifrån den information som kom upp på mötet förra veckan.

Produktion

Intervju-videon, som kommer vara ca 3 minuter lång, kommer spelas in under veckan 41 hemma hos den äldre mannen på Östermalm i from av intervju-likande “talking heads”. Inspelning, som kommer ta ungefär 1 timme (tror ej han orkar längre), kommer ske med två kameror så att vi lätt kan klippa ner svaren. Jag rekommenderar att ni håller er till ett runt ett femtal frågor då svaren oftast blir längre än vad man kan tro. Även rekommenderat är att skicka frågorna till den intervjuade i förtid så att personen får chansen att tänka ut svaren innan.

Postproduktion

Efter inspelningen kommer jag klippa ihop en grov version av intervjun med de hela långa svaren till frågorna. Denna version kommer skicka till er så att ni själva får chansen att i lugn och ro kolla igenom materialet och själva bestämma vilka bitar av svaren som ni vill ha med. Detta steg tar bort onödig arbetstid samt den totala kostnaden för projektet.

När ni har skicka vilka delar av svaren som ni vill ha med så klipper jag ihop det så att det ser fint och naturligt ut. Även i detta stadie adderas intro samt outro animationer med logotyp samt namn- & titel platta vid talaren. När videon är klar får ni även en chans att komma tillbaks med små ändringar, allt detta måste ske innan deadlinen den 23 oktober.

Under kan ni se några likande videor som jag har producerat samt en offert för detta projekt.

Hör av er när ni har haft tid att läsa igenom

Tack!

/Leo Bülow


 

Liknande videos

 
 

Arvode för videoproduktion

Denna offert är baserad på den information som kund har kommunicerat vid mötestillfället. Under kan ni se mitt estimerade arvode (exkl moms) för projektet. Inräknat i priset är förproduktion, produktion, efterproduktion, feedback-ändringar (1 runda) & leverans samt omkostnader för utrustning och resa.

Under kan ni även se mitt timpris för videoproduktion samt omkostnader för utrustning och studio. Priset under är baserad på den arbetstid jag har estimerat att detta projekt kommer ta att utföra. Det slutliga arvodet för projektet kan ändras beroende på tillägg av arbetstid pga nya ändringar från kund utöver de som ingår samt ny information som tillkommer efter offert har givits.

 

15 000 kr exkl moms

 
 

Timkostander


Preproduktion

Projektledning, Idéutveckling och förarbete inför produktion.

900kr + moms/tim

Produktion

Arvode vid videoinspelning i studio eller i lokal.

1 000kr + moms/tim

Postproduktion

video- & ljudredigering, färgkorrigering av video, animering av grafik, utexportering & leverans av videofiler i efterfrågade format.

900kr + moms/tim

 

Omkostnader


Inspelning i Studio

Studiokostnad (8 timmar) och utrustningskostnader samt upp- och nedriggning av ljud/videoutrustning samt rekvisita inför och efter inspelning.

4 000 kr + moms/per inspelningsdag

Inspelning i annan lokal

Transport och utrustningskostnader samt upp- och nedriggning av ljud/videoutrustning inför och efter inspelning (Obs! Detta gäller bara inom Stockholms län. Vi står ej för eventuella omkostnader av extern lokal).

2 500kr + moms/per inspelningsdag

Musik till video

Fulla rättigheter till att använda bakgrundsmusik till video och publicera video på samtliga externa plattformar så som youtube och instagram.

ca 400kr + moms/per låt

 

Email: hello@leobulow.se

Tel: +46 700 40 50 52

Studioadress: Frihamnsgatan 50, Stockholm