Veriscan Security - Videoproduktion


Hej Jan! Här kommer en sammanställning utifrån det jag minns att vi pratade om när vi sågs förra veckan i frihamnen. Ni vill producerar 3 - 5 produktvideos där några av era medarbetare förklarar er produkt utifrån deras egna arbetsroller.

Videorna, som kommer vara mellan 2-3 minuter, kommer spelas in i studiomiljö i from av intervju-likande “talking heads”. Inspelning kommer ske med två kameror så att vi lätt kan klippa i materialet samt att även en del grafik/animation kan förekomma som visar er digitala produkt och gränssitt.

De intervjuade kommer få runt 2-3 tre frågor/ämnen var som de kommer få prata fritt om under inspelningen men vi kommer försöka begränsa ner deras svar så att de blir relevanta och kompakta nog klippas ihop till en kort video.

Jag föreslår att varje video handlar om en specifik del av er produkt och att ni väljer ut en specialist som pratar per video. Frågeställningen rekommenderar jag att ni skriver själva då ni vet bäst om er produkt men jag kommer självklart hjälpa när det kommer till dramaturgin.

Under kan ni se några likande videor som jag har producerat samt mitt timpris. En mer definierad treatment samt offert kommer göras om ni skulle vara intresserade att ta detta projekt vidare.

Tack

/Leo Bülow


 

Liknande videos

 
 

Arvode för videoproduktion

Under kan ni se mitt nuvarande timpris för videoproduktion samt omkostnader för utrustning och studio. Det slutliga arvodet för ett projekt är alltså baserad på hur mycket tid som läggs ner under produktion. En mer definierad projektoffert kan ges på uppmaning av kund innan projektet påbörjas. Denna offert kommer vara baserad på den information som kund har kommunicerat samt diverse överenskommelser som har bestämts sen tidigare.

 
 

Timkostander


Preproduktion

Projektledning, Idéutveckling och förarbete inför produktion.

800kr + moms/tim

Produktion

Arvode vid videoinspelning i studio eller i lokal.

1 000kr + moms/tim

Postproduktion

video- & ljudredigering, färgkorrigering av video, animering av grafik, utexportering & leverans av videofiler i efterfrågade format.

800kr + moms/tim

 

Omkostnader


Inspelning i Studio

Studiokostnad (8 timmar) och utrustningskostnader samt upp- och nedriggning av ljud/videoutrustning samt rekvisita inför och efter inspelning.

4 000 kr + moms/per inspelningsdag

Inspelning i annan lokal

Transport och utrustningskostnader samt upp- och nedriggning av ljud/videoutrustning inför och efter inspelning (Obs! Detta gäller bara inom Stockholms län. Vi står ej för eventuella omkostnader av extern lokal).

2 000kr + moms/per inspelningsdag

Musik till video

Fulla rättigheter till att använda bakgrundsmusik till video och publicera video på samtliga externa plattformar så som youtube och instagram.

ca 400kr + moms/per låt

 

Email: hello@leobulow.se

Tel: +46 736 141619

Studioadress: Frihamnsgatan 50, Stockholm